Welkom bij Holland Hortimedia,

het mediabedrijf voor bereik binnen de Nederlandse en internationale hortibusiness.

Met verschillende mediatypen bereiken we wekelijks meer dan 140.000 beslissers wereldwijd. Door de variatie in media-aanbod, zowel online, radio en dagelijkse directe nieuwsberichten, ontsluiten we het grootste deel van deze markt. De titels, Goedemorgen, met 16 gewassenportals, Hortibiz Daily, Tuinbouwmarktplaats en Paprika Tasty Radio kennen allen een eigen ontvankelijke doelgroep met trouwe lezers, gebruikers of luisteraars. 

Wat kan Holland Hortimedia voor uw merk, product of dienst betekenen? Download de mediakit en maak een afspraak met een van onze media-adviseurs of met onze creative studio voor inspiratie. Contact Holland Hortimedia in Naaldwijk of Bergschenhoek.

Goedemorgen Nieuws

Goedemorgen is het dagelijkse gratis nieuwsplatform inclusief specifieke gewasportals met ‘actueel horti nieuws’ voor 16 verschillende gewassen. Het dagelijkse Goedemorgen nieuws zorgt elke ochtend, vaste prik, voor het laatste nieuws en nuttige wetenswaardigheden direct in de mailbox. De redactie van Goedemorgen produceert professionele content op maat om deze te verspreiden met het meest optimale bereik binnen de Nederlandse- en Vlaamse tuinbouw.

TuinbouwMarktplaats.nl

TuinbouwMarktplaats.nl is, met dagelijks duizenden bezoekers uit meer dan 62 landen, wereldwijd de best bezochte marktplaats voor allround greenhouse equipment, materialen en machines. Voor zowel handel als telers is het dè plek om elkaar te ontmoeten en te handelen in zowel gebruikte als nieuwe equipment. Telers mogen producten gratis op het platform plaatsen, toeleveranciers en handel kunnen middels een op maat gemaakt abonnement deelnemen en advertenties plaatsen.

Hortibiz Daily

Hortibiz Daily is het internationale nieuwsplatform van Holland Hortimedia. Onze dagelijkse redactie in Istanbul bekijkt de wereldwijde horti-sector vanuit internationaal perspectief. Dagelijks nieuws over bijvoorbeeld vertical farming, cannabis-ontwikkelingen en het belangrijkste nieuws uit voedingstuinbouw en sierteelt onder bedekte teelten. Maandag t/m vrijdag wordt ’s morgens, Nederlandse tijd 6 uur, een korte, overzichtelijke, dagelijkse nieuwsbrief verzonden. 24/7 Internationaal nieuws en achtergronden worden geüpdate op het platform HortibizDaily.com

Paprika Tasty Radio

Paprika Tasty Radio is hèt radiostation van de Nederlandse tuinbouw met o.a. wekelijkse actuele horti-thema’s. Dagelijks worden in de ochtend, vanuit de live studio in Bergschenhoek, gasten ontvangen voor de ochtendradioshow met nieuws, interviews en diepgang. Veel bedrijven maken naamsbekendheid met een commercial of maken gebruik van de tuinbouwzender om tijdens de live shows hun merk, dienst of product te promoten. Enkele voorbeelden zijn: RijkZwaan, Royal Brinkman, Hortilux, Havecon en Ridder Group.  

HHM Creative studio

Wij kennen de markt als onze broekzak, weten wat telers interreseert en hoe we dat het beste kunnen vertellen en wat we moeten uitzenden om ze in beweging te krijgen. Wij zijn gek op alles dat met creativiteit en media heeft te maken en spreken bovenal dezelfde taal als de doelgroep!

HHM creative studio staat 24/7 met raad en daad klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van een ijzersterke horti-campagne. Met de gedrevenheid van jonge honden en 30 jaar ervaring van oude rotten in het vak, realiseerden wij eerder spraakmakende campagnes met o.a. Ridder Group, Hermadix Agro, KG Greenhouses en Holland Contracting.

Heb je een campagne idee? Wij denken heel graag mee!