Dinsdag 7 juli gaan HortiContact, KAS Magazine en Goedemorgen onder het thema ‘Nieuwe perspectieven’ in een nieuwe radiomarathon, de stand van zaken belichten met telers, toeleveranciers en instanties. We kijken samen naar de veerkracht van onze krachtige sector tijdens deze pandemie.

De afgelopen maanden veranderde de wereld drastisch. In negatieve, maar toch óók in positieve zin. De pandemie bleek immers ook kansen te bieden. Hoe heeft de tuinbouw zich de afgelopen maanden herpakt? Welke nieuwe perspectieven verschijnen aan de horizon?

Samen met bedrijven en instanties kijken we vooruit naar de status van de flower & foodbusiness aan het nu bijna naderende einde van de pandemie.

Jacco Strating zal als reporter opnieuw langs tuinbouwbedrijven gaan om de stand van zaken te bespreken. Wil je dat hij ook bij jou langskomt of heb je suggesties voor bedrijven die hij moet bezoeken, laat het ons weten!

 Wil jouw bedrijf of organisatie (opnieuw) deelnemen aan deze positieve dag voor de Nederlandse tuinbouw? Dat kan! Reageer nu meteen om deel te nemen via jolanda@hollandhortimedia.nl.  

Midden in het epicentrum van horti Nederland. Dat is waar Paprika Tasty Radio aanwezig is met een vestiging in Naaldwijk en Bergschenhoek. Ook trekken we er nogal vaak op uit naar bijvoorbeeld:

  • Vakbeurs HortiContact in Evenementenhal Gorinchem.
  • Het jaarlijkse Kom in de KAS event.
  • International Greentech in RAI Amsterdam.
  • Varend Corso Westland.
  • en bij vele lokale evenementen.

Neem gerust contact op met ons om te overleggen of Paprika ook vanaf jouw event LIVE zou kunnen uitzenden. LIVE Radio geeft events een mega energieke boost en is super interactief. Bel, app of mail Aad Tijsen: 06-23757240.

 

Contact